AZURO i  AZURO DE LUXE bazeni

Porodični bazeni za kupanje tip AZURO i AZURO DE LUXE su revolucionarna novost u oblasti proizvodnje porodičnih bazena za kupanje. Svojom specijalnom konstrukcijom omogućavaju jednostavnu i brzu instalaciju, odnosno ugradnju u zemlju. Mogu biti i delimično ugrađeni ili postavljeni kao nadzemni bazeni. Jednostavna instalacija i laka ugradnja , pristupačna cena, pouzdano i savršeno filtriranje vode čine ih apsolutnim hitom na tržištu prefabrikovanih porodičnih bazena.

AZURO bazen

 

Cenovnik Azuro bazena ...

Čelična konstrukcija bazena je dvostrukom galvanizacijom i lakiranjem antikorozivno zaštićena. Vrlo lako i brzo se montira. Zid - obod bazena je od kvalitetnog čeličnog lima obostrano pocinkovanog vrelim postupkom. Lim je sa unutrašnje strane obrađen i zaštitnom bojom a sa spoljne sa tri sloja boje i zaštitnog laka. Na konstruktivni zid i prethodno pripremljen pod obložen geotekstilom ugrađuje se formirana ojačana bazenska folija sa produženim vekom trajanja sa  luksuznim dezenom plavog mermera.

Tehnologija prečišćavana vode sastoji se od: skimera, dizne, filterske jedinice sa peščanim filterom i pumpom. Peščani filter AZURO garantuje kristalno čistu i higijenski ispravnu vodu  u Vašem bazenu. Za nepunih pet sati rada moćna i pouzdana pumpa profiltrira svu vodu Vašeg bazena.

Bazeni tipa AZURO i AZURO DE LUXE proizvode se u dva oblika :

KRUŽNI  prečnika od  3,6m do 6,4m, dubine od 0,9m do 1,2m, zapremine 11.000 litara do 39.000 litara.


OVALNI, dimenzija 5,5 x 3,7 m, 7,3 x 3,7 m, i 9,1 x 4,6 m, svi dubine 1,2m. Zapremina im je 21.000 litara, 29.000 litara, odnosno 45.000 litara.

Bazeni AZURO  tip 300A, 300B, 301, 302, 400DL , koji su slobodno stojeći, mogu se filtrirati i SKIMFILTERom -AZURO 2500 kao jeftinijom varijantom.

Bazen se na osnovu upustva vrlo lako i jednostavno montira, odnosno ugrađuje na prethodno pripremljen prostor. 
Sami ćete to uraditi za nekoliko sati.

Svi bazeni se isporučuju u paketu-kitu koji se sastoji od kompletnog bazena, geotekstila za podlogu, ugrađenog skimera, dizne, filterske jedinice i bazenskih stepenica.

Kupci u predsezoni besplatno dobijaju solarni prekrivač i komplet za čišćenje sa podvodnim usisivačem.

Bazeni se mogu povoljno opremiti i solarnim sistemom  grejanja vode, panelom koji se jednostavno priključuje na sistem filtracije i dogreva vodu čak za (šest) 6 °C.

Cenovnik Azuro bazena ...