Betonski bazeni

Betonski bazeni
Betonski bazeni

Bazeni sa armirano betonskom konstrukcijom predstavljaju najklasičniji način izgradnje bazena. Istovremeno su građevinski najkomplikovaniji, izgradnja traje dugo i finansijski  su najzahtevniji.
Prednost armirano betonskih bazena je praktično neograničena mogućnost variranja u pogledu veličine, oblika i dubine.Zavisi od želja, prostora i finansijskih mogućnosti. Dobro i kvalitetno urađen bazen predstavlja trajnu investiciju
.

Keramičke pločice predstavljaju jedan od najelegantnijih materijala za završno oblaganje bazena. Mogu se koristiti samo specijalne pločice otporne na vodu i hemijska sredstva kojim se tretira voda.Takođe zahtevaju pažljivo projektovanje i precizno izvođenje građevinskih i zanatskih radova.

 

Konačan izgled i karakter bazena daju materijali kojima je bazen obložen.

Stakleni mozaik  je noviji način oblaganja betonskih bazena koji pruža široke mogućnosti u izboru boja kao i veliki izbor dekoracija, što rezultira elegantnim i luksuznim izgledom bazena.

Kao i kompaktne polipropilenske i poliesterske bazene, tako i betonske možemo opremiti sa svom opremom, podvodnim reflektorima, jet strimom, fontanama, grejačima vode, bezhlornim održavanjem vode  itd...

Ova vrsta bazena zahteva pažljivo planiranje i projektovanje bazena i okoline, koje će Vam rado i stručno uraditi naš arhitekta.

Betonski bazeni