Kompaktni bazeni od PP ploča AQUAPUR

NAŠI BAZENI!

NAŠI BAZENI! NAŠI BAZENI! NAŠI BAZENI! NAŠI BAZENI!

Ako ne tražite pretenciozna, luksuzna i skupa rešenja, jednostavno želite dobar bazen, trajan, funkcionalan i estetski zadovoljavajući - opredelite se za naš kompaktni AQUAPUR bazen.

Oblici bazena ...

Odaberite idealan oblik,veličinu i boju –a ostalo prepustite nama.

AQUAPUR® bazeni izrađuju se u tri sistemske varijante:

- Standard

- Monolit sa skimerom

- Monolit sa prelivom

Novi kompaktni bazeni AQUAPUR proizvedeni su specijalnom tehnologijom varenja od posebno ojačanih, homogenih, kopolimerskih polipropilenskih ploča sa UV filterom(UV stabilizovane), debljine 5-8 mm, a skelet bazena-statički ram od ploča povećane čvrstine, debljine 15mm i širine 150mm, sa ugrađenom čeličnom armaturom za ukrućivanje u tri nivoa. Bazeni su spolja termički izolovani Styrodurom debljine 50mm, što zajedno sa solarnim prekrivačem praktično onemogućava gubitak toplote vode.

Univerzalne su namene : porodični, javni, za hotele i pansione, wellness i SPA centre, lečilišta...

Bazeni AQUAPUR namenjeni su za ugradnju ukopavanjem, ali mogu biti i delimično iznad površine, obzidani.

Predviđeni su za ugradnju u eksterijeru i enterijeru.

AQUAPUR bazeni mogu biti raznih veličina, dubina i oblika po Vašoj želji.

ovalni bazen

/galeriju oblika/

Pustite mašti na volju: okrugli, ovalni, pravougaoni, nepravilni, kao cvet, kao…
Bazeni se proizvode u tri nijanse plave boje,metalik plavo, zeleno i belo.

ovalni bazen

ovalni bazen
kompaktni bazen
Bazeni do veličine 3 x 8 x 1,5 m transportuju se gotovi, u komadu, opremljeni svom bazenskom opremom po želji: skimer, dizne, podvodno svetlo, filterske jedinice...Veći bazeni se transportuju u delovima i sastavljaju na licu mesta.
Postavljane i montaža bazena u pripremljen građevinski iskop traje jedan dan. Već sutra se možete kupati !!!

AQUAPUR bazeni se prema tipu filtracije dele na skimerske i prelivne, a prema konstrukciji na standard /tehološka šahta odvojeno od bazena/ i monolit /tehološka šahta ugrađena u bazen/.

Bazen sa skimerom /foto/ je tip bazena kod koga se voda na prečišćavanje usisava preko skimera. Nivo vode u skimerskom bazenu je 10 cm niži od gornje ivice bazena, koja može biti urađena sa:

- završnom PP cevi Ø 32mm ispod koje se postavlja popločavanje okoline bazena. Ovo je ekonomičnija i građevinski jednostavnija varijanta, ili za:- rubni kamen od veštačkog peščanika koji je efektno i dopadljivo rešenje ali skuplje i građevinski zahtevnije.

bazen sa skimerom

ribni kamen

Bazen sa prelivom gornja ivica bazena, celim obimom, završava se kanalom sa rešetkom u koji se voda neprestano preliva i odlazi na filtriranje. Ovaj bazen izgleda reprezentativnije, ima bolju cirkulaciju i voda je u punoj dubini bazena. Skuplji je od skimerskog tipa a zahteva i kompenzacioni rezervoar. Naročito je pogodan za enterijer.
bazen sa prelivom
stepenice za bazen
Stepenice mogu biti klasične od inoxa ili ugrađene u telo bazena.
Spoljne ili unutrašnje rimske stepenice pogodne su i za ugradnju hidromasažnog bloka.
Šahte za bazensku tehniku takođe proizvodimo od polipropilenskih ploča, vodonepropustne su, raznih dimenzija i isporučujemo ih sa već predmontiranom opremom po želji kupca.
sahte za bazensku tehniku