Wellness

Mini bazeni sa hidromasažnim uređajima sa relaksirajućim učinkom predviđeni su kako za privatno uživanje ali i za wellness centre ili balneološke prostore.

- Swim SPA hidromasažni bazeni

Za kompletan doživljaj nudimo Vam:

- saune
- parne kabine
- turska kupatila
- kriosaunu ( krioterapija hladnoćom)

Voda je u današnjem svetu sinonim za zdrav stil života, skoro kao u antičko doba , kada je postojao kult zdravog i čistog tela uz pomoć vode. Čuvene terme- javna kupatila postojale su u svakoj rimskoj naseobini širom rimskog carstva. Njima dugujemo i današnju skraćenicu SPA, od latinskog - ’’Sanus Per Aquam’’- odnosno vodom do zdravlja.

- Jakuzzi kade raznih oblika i veličina

Mini bazeni sa  hidromasažnim uređajima

   

Voda opušta celo telo, posebno zglobove i mišiće. Hidroterapijom ćete najbolje  relaksirati svoje telo i održavati ga u kondiciji.

Toplota je jedan od najboljih načina za stimulisanje cirkulacije krvi koja je posebno  važna za ishranu i oksidaciju ljudskog tela. Kombinacijom toplote i vode , krvni sudovi se šire, ceo organizam se opušta , a kiseonik i hranljive materije lakše dospevaju u sve delove tela.  

Vrtložne kade

 
Najbolji lek za ukočene mišiće, bolna mesta i neraspoloženje , upravo je spoj toplote, vode i delovanje vodenih i vazdušnih nasažnih dizni. Pozitivni učinak upravo je tim pojačan, naime pri hidromasaži nastaje takozvani ,,efekat pumpe’’ koji omogućuje savršeno prokrvavljenje tkiva i unutrašnjih organa. Ukoliko upotrebite i vazdušne dizne
tzv ,, vazdušno kupanje’’, pomoćićete i svojoj pokožici. Tokom petnaestominutnog kupanja sa vazduhom, kiseonik će se vezivati za krv u pokožici i njegova količina će se u njoj udvostručiti, a količina kiseonika u krvi će se povećati za 10%.
Masažni programi opremljeni su usavršenim hidroterapeutskim sistemima, projektovanim
za dobrobit čoveka i njegov potpuni osećaj opuštanja i  prijatnosti.
vrtlozne kade, jakuzi